Waarom een Sim only abonnement voordelig is

De meeste mensen in Nederland maken gebruik van een smartphone. Er zijn maar weinig mensen die alleen een telefoon gebruiken met een vaste lijn. Vang jonge gebruikers vanaf 10 jaar, tot de wat oudere gebruikers van 60+. Allemaal hebben ze een mobiele telefoon. Sommige met een prepaid abonnement, andere met een vast abonnement. Maar de populairste keuze in Nederland op dit moment is de Sim only abonnement. Steeds meer gebruikers van een mobiele telefoon stappen over van een vast abonnement of prepaid naar een sim only abonnement. Maar waar komt deze trend vandaan? Waarom stappen zoveel mensen over? En is het verstandig als ook ik ga overstappen naar een sim only abonnement? Als je antwoord wil hebben op al deze vragen dan moet je vooral verder lezen. In dit artikel zal ik je in het kort vertellen welke voordelen er zijn bij een sim only abonnement.

 

Sim only is vaak goedkoper

Uit onderzoek uitgevoerd door Telecompapar is gebleken dat in 2016 al 36% van alle mobiele afsluiting bestaan uit sim only abonnementen. De ontwikkeling in de telecombranche is gemeten vanaf 2012. Maar waar komt deze groei vandaan? Deze vraag is simpel te beantwoorden. Mobiele data gebruik wordt steeds goedkoper en daarnaast bellen en sms’en Nederlanders steeds minder en minder. Door deze verandering in attitude van de gebruiker, zijn er online aanbieders die voordelige abonnementen kunnen aanbieden. Er zijn namelijk veel mensen die kleine gebruikers zijn. Dus die mensen maken weinig gebruik van bellen en sms’en. Bij een vast abonnement betaal je veel meer voor minuten die je niet allemaal op kan maken. En bij veel providers zijn de overgebleven minuten vaak maar beperkt beschikbaar. Bij een sim only abonnement blijven de minuten die je over hebt altijd beschikbaar.

Dus mocht je na het lezen van dit artikel willen overstappen, dan kan je de Sim only abonnementen online vergelijken.

About Verzeker

Check Also

Wat kan je doen tegen inbraken?

Vandaag de dag komen steeds vaker inbraken voor. Dat komt voornamelijk doordat inbrekers denken dat …

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.