Waarom is een (gebruikte) Iphone zo populair?

Sinds de introductie van de Iphone door Apple in 2007, zijn de Iphones niet meer aan te slepen. Mensen staan dagen van tevoren in de rij om een populaire Iphone te kopen. Vaak is de Iphone na de introductiedag direct uitverkocht. Dit soort praktijken gebeurt bij geen enkel andere telefoon van een ander merk. Maar ook een gebruikte Iphone, ook wel refurbished Iphone zijn zeer gewild in Nederland. In dit artikel zal ik je vertellen waarom een gebruikte Iphone nou zo populair is. De meeste mensen moeten er namelijk niet aan denken om een gebruikte telefoon van iemand anders te gaan kopen. Bij de Apple Iphone hebben de mensen daar vaak weinig problemen mee.

 

De Iphone is van goede kwaliteit

Apple heeft niet voor niets zo een goede reputatie. Er wordt veel geld en tijd gestoken in de R&D van een Iphone. Daarnaast maakt Apple vaak gebruik van duurdere materialen dan hun concurrenten. Hierdoor gaan de Iphones lang mee. Denk aan minimaal 4 jaar, afhankelijk van het gebruik. Apple maakt namelijk gebruik van zeer sterke accu batterijen

 

Gebruikte Iphones zijn niet van nieuw te onderscheiden

De meest gebruikte Iphones zien er vaak nog als nieuw uit. Dit komt vaak omdat mensen gedurende het gebruik, gebruik maken van een beschermende hoes. Hierdoor komen er geen krassen op. Ook is het heel simpel om alle data op een Iphone te verwijderen en terug te gaan naar de fabrieksinstellingen. Hierdoor begint de koper van een gebruikte Iphone met een schone lei, en lijkt het net alsof je hem in de winkel hebt gekocht.

 

Gebruikte Iphones zijn aanzienlijk goedkoper

Een nieuwe Iphone kost vaak een heleboel geld. Ook voor de oudere modellen ben je vaak tussen de 400 en 500 euro kwijt. Zoals ik eerder heb vermeld zijn de gebruikte Iphones vaak niet van nieuw te onderscheiden. Dus wellicht is het dan verstandig om een gebruikte Iphone te kopen. Tegenwoordig is het zeer gemakkelijk om een gebruikte Iphone online te bestellen.

About Verzeker

Check Also

De belangrijkste verschillen tussen Apple en pc

De meeste mensen wereldwijd maken nog steeds gebruik van een computer/laptop die draait op Windows …

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.