Waarom Bynco de beste manier is om een auto te kopen

Ben je van plan om een tweedehands auto te kopen? Doe het dan op de nieuwe manier! Het is tijd voor een vernieuwde versie van auto’s kopen: het concept van Bynco. Dit is een concept anders dan alle andere manieren waarop auto’s worden verkocht. Een transparante, eerlijke verkoop die zich compleet online afspeelt. Onafhankelijkheid, vaste eerlijke prijzen en geen nare verrassingen. Deze webshop biedt het je allemaal.

Onafhankelijke keuring

Alle auto’s die je op Bynco kunt vinden zijn uitgebreid gekeurd door een onafhankelijke autokeuringsinstantie. De rapporten die hieruit volgen zijn beschikbaar voor je gesteld. Transparantie is dus erg belangrijk voor deze webshop. Alles wat je niet kan zien aan de auto maar waar je na verloop van tijd mogelijk last van kan hebben, wordt aan je verteld. Daarnaast kun je het interieur en exterieur van de auto bekijken door middel van 360 graden foto’s en ook beschadigingen tot in detail bekijken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Kopen van een auto

Alle auto’s staan te koop voor een eerlijke vaste prijs. Je betaalt tot een bepaald bedrag veilig via iDeal. De betaling komt op een derdengeldenrekening geparkeerd tot je de auto accepteert bij aflevering. Pas daarna wordt het bedrag overgemaakt aan Bynco. Na betaling kun je een dag en later een tijdstip uitkiezen waarop de auto geleverd wordt.

Proefperiode na aankoop

Na de veilige betaling en aflevering kun je de auto in je eigen omgeving uitproberen. Blijkt binnen 14 dagen dat de auto niet aan je verwachtingen voldoet, dan wordt deze weer opgehaald en krijg je het aankoopbedrag weer teruggestort. Is de auto wel wat je verwacht had en wil je deze houden, dan heb je ook nog eens 180 dagen garantie. Er is dus geen twijfel over mogelijk: deze webshop biedt allerlei voordelen waarmee je als klant gegarandeerd tevreden bent.

About Verzeker

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.