Tips om goedkoop uit te zijn met je iPhone

Als je er tegenwoordig een beetje bij wil horen ben je verplicht om een iPhone op zak te hebben. Helaas kost het hebben van een iPhone veel geld en het is maar te hopen dat je de aanschafwaarde hiervan niet na een maand kwijt bent omdat je iPhone beschadigd. Om hier op voorbereid te zijn kan je twee dingen doen. Je kan ervoor kiezen om een verzekering af te sluiten tegen verschillende soorten schade. Een andere optie is om een goede en goedkope reparateur te vinden.

Verzekering

Als je je iPhone wilt verzekeren zal je je af moeten vragen welk geval van schade bij jouw de meeste kans heeft om voor te komen. Als je dagelijks te vinden bent op of nabij het water is het verstandig om je iPhone te verzekeren tegen waterschade. Echter is dit niet nodig als je bang bent voor water en vanwege deze angst nooit in de buurt komt ervan. Het is tevens mogelijk om je iPhone te verzekeren tegen valschade. Als je van jezelf weet dat je je iPhone zeer regelmatig laat vallen is dit een verstandige optie. Het afsluiten van een telefoonverzekering is vooral slim als je denkt dat de kans groot is dat je schade gaat krijgen aan je iPhone.

Reparatie

Als je de kans klein acht dat je schade gaat krijgen aan je iPhone kan je beter geen verzekering afsluiten. Het kost namelijk wel een vast bedrag per maand en als je in de tijd dat je je iPhone gebruikt nooit schade krijgt is dit in principe gewoon weggegooid geld. In deze situatie is het slimmer om op zoek te gaan naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in iPhone reparaties tegen een goede prijs. Als je telefoon dan schade oploopt betaal je wel een groter bedrag dan het maandelijkse bedrag bij de verzekering, maar als je geen schade oploopt hoef je geen cent te betalen.

About Verzeker

Check Also

De belangrijkste verschillen tussen Apple en pc

De meeste mensen wereldwijd maken nog steeds gebruik van een computer/laptop die draait op Windows …

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.