Met vakantie, wel goed verzekerd?

De zomervakantie staat voor de deur en u gaat waarschijnlijk heerlijk met vakantie. Waar moet u aan denken als u van plan bent er heerlijk tussenuit te gaan? Hieronder een aantal korte tips voor u samengesteld. Bent u van plan met de auto op vakantie te gaan? Sluit dan een doorlopende reisverzekering af. Wanneer u autopech heeft en langs de weg staat, dan weet u in ieder geval zeker dat u hulp krijgt. Toch wel zo fijn als u op vakantie bent…

Heeft u een strandvakantie geboekt? Dan heeft u genoeg aan een doorlopende reisverzekering. Gaat u iets extreems doen? Kijk dan voorafgaand aan uw vakantie wat uw reisverzekering precies dekt. Dan krijgt u achteraf niet te maken met onaangename verassingen.

De inboedelverzekering, het derde puntje, maar zeker niet het minst onbelangrijke waaraan u moet denken als u op vakantie gaat! Wanneer u met vakantie bent, blijft uw huis onbeheerd achter, waardoor de kans op inbraak aanzienlijk groter is. Wordt er ingebroken wanneer u op vakantie bent? Dan bent u hiervoor met de inboedelverzekering verzekerd.

Kortom, kijk voorafgaand aan uw vakantie goed waarvoor u precies verzekerd bent. Zo krijgt u niet te maken met onaangename verassingen.

About Verzeker

Check Also

huiseigenaren

Huiseigenaren in Spanje verhuren liever dan te verkopen

Een tweede huis in Spanje, wanneer je een huis aangeschaft hebt als tweede huis is …

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.